Szerdai párbeszédek: Vágyaink és korlátaink

Téma: Mire vágyakoznánk? ….sérültként is
Néha csak a téli sötétséget látjuk miközben fényre vágyunk, különösen is így advent közeledtével. Mindnyájan valamire vágyunk, amit nehéz szavakba önteni.
Mire vágyik egy olyan személy, akinek a mindennapi közlekedéshez is segítségre van szüksége, akinek a kommunikációját nehezen érti meg az átlagember, egy olyan szülő, aki látja gyermeke korlátait vagy egy olyan szakember, aki ebben a helyzetben segíteni próbál.

2017. december 6-án 18 órától Marosvásárhelyen, az Ama Deus kávézóban, Forradalom u.8.

Meghívottak:

Ambrus Borbála Fa-milia Centrum Egyesület,
Magdó Orsolya Ügyes Kezek Alapítvány,
moderátor Bakó Mária Családpasztorációs Központ

A „Szerdai párbeszédek” beszélgetéssorozatot a Gyulafehérvári Családpsztorációs Központ és a Fa-milia Centrum szervezi már negyedik éve minden hónap elsző szerdáján.
Sokakat érintő témákról beszélünk, sokféle meghívottal; egyéni véleményekkel, a témát különböző szempontokból megvilágítva, keresve a kapcsolódási pontokat egymással is, a szakmák nézőpontjai közt is.

A család, a házasság erősítése a célunk, de a párkapcsolati témák mellet szólunk a még vagy már nem házasságban élőkhöz is, fiatalokhoz vagy egyedülállókhoz is, akik az adott témában rövid előadásokat hallhatnak, ugyanakkor meghívottaink egy közös beszélgetésre, párbeszédre hívják a résztvevőket is.

 

 

 

 

Dátum

dec 06 2017

Idő

18:00 - 20:00

Szervező

Családpasztorációs Központ és Família Centrum
Telefonszám
0742-139.380
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top