//HÁZASPÁROK ADVENTJE 2019

HÁZASPÁROK ADVENTJE 2019

Idén is szeretettel várjuk elsősorban a házaspárokat, de a jegyeseket, együttjáró, házasságra készülő párokat is egy adventi lelki útra. A naponta megjelenő, elmélkedésre, beszélgetésre indító szentírási idézetek, kérdések lehetőséget adnak az elcsendesedésre, a jó beszélgetésekre. 

Egy-egy felvillanó, lágy fényt, kellemes illatot gyerekkorunk óta a karácsonyi készülődéssel kötünk össze és sokunkban ott van már a várakozás és fokozódó izgalom. Advent lehetőséget ad az elcsendesedésre és az áldott várakozásra. Próbáljuk meg időnket jobban beosztani, fordítsunk legalább ilyenkor több időt emberi kapcsolatainkra, a szeretteinkre. Gyakoroljunk türelmet, megértést másokkal szemben – az ünnepek lényegének megértése segít majd abban, hogy ez az időszak különb legyen az átlagos hétköznapoknál.

A közelgő ünnep felkínálja a lehetőséget, hogy találkozzunk – egymással és a szerető Istennel. Ha tudunk nyitott lélekkel ünnepelni, hallgatni az Ő igéjére, meg fog szólalni bennünk. Tartsatok velünk az adventi úton!

2019-12-24T12:50:08+02:002019. december 1.|0 hozzászólás

Hagyj üzenetet