A Gyulafehérvári Főegyházmegye Családpasztorációs Központja idén is meghirdeti a feleségek és édesanyák lelki hétvégéjét.

Ebben az évben arra a kérdésre keressük a választ, hogy nőként hogyan tudunk egyensúlyt teremteni életünk sokféle szerep-követelménye között úgy, hogy az Istennek tetsző legyen. Hogyan lehetünk „mindennapi szentek”? Hogyan szolgálhatjuk férjeink üdvösségét azáltal, hogy biztatjuk és bátorítjuk őket szerepük betöltésére.
Ha téged is foglalkoztat az a kérdés, hogy miként lehetnél béketeremtő az otthonodban, illetve hogyan ajándékozhatnál több gyengédséget, odafigyelést, szeretetet férjednek, gyermekeidnek, akkor köztünk a helyed.
Várunk szeretettel március 1o -én, hogy az együtt töltött napok alatt  egymás tanúságtétele által megerősödjünk, és segítsük egymást abban, hogy Isten szíve szerinti feleségek és édesanyák legyünk.
A programra honlapunk eseménytárában a feleségek és édesanyák hétvégéjének időpontját keresve lehet jelentkezni. Ott további információkat találtok az esemény kapcsán, de ott lesz a hétvége programja, plakátja is. A „Foglalás” részt az oldal alján találjátok. Jelentkezési határidő: 2017. március 8.
Várunk szeretettel!
A Feleségek és Édesanyák Hétvégéjének szervezőcsapata