A Gyulafehérvári Főegyházmegye Családpasztorációs Központja idén is meghirdeti a férjek és édesapák lelki hétvégéjét. A rendezvény a Szent László-emlékévben a felelősség- és közéleti szerepvállalás és az önkéntesség témája köré szerveződik.   

2008-ban a feleségek és édesanyák lélekerősítő találkozója után több férj és édesapa gondolta úgy, hogy hasonló alkalomra a férfiaknak is szükségük lenne. A tervet szervezkedés követte, így egy év múlva már mintegy 50-60 férfi gyűlt össze Csíksomlyón a Jakab Antal Házban a férjek és édesapák lelki hétvégéjére. Az érdeklődő férfiak száma évről-évre nőtt, tavaly közel százötvenen jöttek el az eseményre.

Kedves férjek, édesapák!

Idén február 24-én szeretettel várunk, hogy együtt, egymásra hangolódva töltsünk el két napot. Legyen ez az idő jó alkalom a belső erőforrásaink feltöltésére, a dolgaink újragondolására, céljaink újraértelmezésére.

Ebben segítenek minket a meghívott előadók, a programon részt vevő lelkiatyák, de már a készülődés ideje alatt kérjük a Szentlelket, hogy nyissa meg szívünket, elménket mindannak a befogadására, amit a mi Mennyei Atyánk ajándékozni szeretne számunkra és rajtunk keresztül feleségeink, gyerekeink, családjaink, közösségeink számára.

A programra honlapunk eseménytárában a férjek és édesapák hétvégéjének időpontját keresve lehet jelentkezni. Ott további információkat találtok az esemény kapcsán, de ott lesz a hétvége programja, plakátja is. A „Foglalás” részt az oldal alján találjátok. Jelentkezési határidő: 2017. február 21.

Várunk szeretettel!

A Férjek és Édesapák Hétvégéjének szervezőcsapata