Ha Isten szívedre helyezte a fiatalok sorsát, ha segíteni szeretnél nekik abban, hogy jobban eligazodjanak e világ csábításai, kísértései közepette, hogy tudatosabban készüljenek a családi életre, megízlelve azt az örömöt, amit a tiszta élet által Isten ajándékoz nekik, akkor itt a helyed. Várjuk jelentkezésedet az november 9 és 10-e között Csíkzsögödön, a római katolikus plébánián megszervezésre kerülő képzésre.

Ezt a képzést immár hetedik alkalommal szervezzük meg olyan keresztény értékrend szerint élő házaspárok, illetve szakemberek (pl. pedagógus, pszichológus, egészségügyi asszisztens stb. ) számára, akik vállalják, hogy a képzést követően legalább egy osztályban (VI./ IX. osztály), három éves ciklusban, évi 6-10 “Családi életre nevelés”- foglalkozást tartanak lakókörnyezetük valamelyik iskolájában az osztályfőnöki vagy vallásórák keretében, illetve plébánián, ifiórákon. A képzésre jelentkezhetnek olyan fiatalok is, akik keresztény értékrend szerint készülnek a házasságra.

Az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy ez a szolgálat hiánypótló jelleggel bír, nagy szükség van rá. A fiatalok érdeklődéssel várják ezeket a foglalkozásokat, örülnek annak, hogy felmerülő kérdéseikre hiteles emberektől kaphatnak őszinte válaszokat.

Isten számít rád! Fontos neki a felnövekvő generáció sorsa, ugyanis nem romlást és pusztulást, hanem „reménységgel teli jövőt szán nekik” (Jer 29,11). Ennek megvalósulásához te is hozzájárulhatsz imáiddal, szolgálatoddal! Ha úgy érzed, hogy Isten hív téged erre, jelezd ezt nekünk!

További részleteket eseménytárunkban tudhatsz meg, ugyanott lehet jelentkezni a programra. Kertész Marika