/Támogatás
Támogatás 2018-02-25T01:25:00+00:00

Mire fordítjuk a támogatást?

A Családpasztorációs Központ részére bejött támogatásokból szolgálataink és működésünk költségeit fedezzük. Adományávall hozzájárulhat  programjaink – Tevékenységeink – megvalósításához és segíti a családok felé végzett szolgálatainkat (meghívások, előadások, rádiós műsorok, kapcsolatépítés). E mellett támogatása bistosítja az iroda általános müködését és hozzájárul fenntartási költségei fedezéséhez. KÖSZÖNJÜK!

Legyen tagja a Családpasztorációs Központ Támogatói Körének!

Adományozzon 200 lejt havonta / 500 lejt háromhavonta, mintegy tagsági díjként.
Támogatóinknak rendszeres tájékoztatást nyújtunk munkánkról, éves beszámoló formájában is.

Támogassa egy család vagy egy személy részvételi díját!

Vannak olyan résztvevők, akik szeretnének részt venni, de nem jutnak el programjainkra, mert családi költségvetésük nem bírja meg a programok szállás-étkezési-utazási költségeit. Támogatása segítségével néhány személyt /családot térítésmentesen tudunk fogadni.

Ha módjában áll támogatni munkánkat, kérem tegye meg most:

Támogassa szolgálatainkat havi rendszerességgel, hogy a családokkal végzett munkánk feltételeit kiszámíthatóbbá tudjuk tenni.

A támogatási összeg utalása mellett kérjük kitölteni a szponzorszerződést és az iroda@csalad.ro címre elküldeni. A támogatást folyósíthatja bankja fix dátumos szolgáltatása (“plăți planificate-plată recurentă”) segítségével is.

Személyi jövedelemadó 2%-ának felajánlása-sok kicsi sokra megy!

Egyre bővül azok köre, akik élve ezen jogukkal, felajánlották jövedelemadójuk 2%-át a Családpasztoráció javára. A 2015-ös év folyamán így bejött 1566 lejt a szervezőcsoport évkezdő lelkigyakorlatának támogatására fordítottuk. A 2016 decemberében beérkező összegből a 2017-es Férjek-édesapák lelkinapja 2-3 résztvevőjének az ellátási költségeit támogatjuk majd.

A szükséges űrlap letölthető:
– fizetésekből származó jövedelmek esetén 230-as nyilatkozat
– egyéb jövedelmek után 200-as nyitatkozat

Felajánlását május 25-ig teheti meg. További információkért forduljon az irodához.

Csökkentheti a befizetendő profitadóját (nem az államnak adja, hanem nekünk): a 32/1994-os szponzorizálási törvény értelmében támogathat a profitadójának akár 20%-ával, illetve éves forgalmának 0,5%-ával anélkül hogy ez újabb költség legyen vállalata számára, hiszen ezt a befizetendő profitadójából levonhatja.

A szponzorszerződés jogi személyeknek IDE, fizikai személyeknek IDE kattintva érhető el. (információkért forduljon az irodához: iroda@csalad.ro)

Bankátutaláshoz adataink:
OFICIUL PASTORAL ARHIDIECEZAN PENTRU FAMILII
540053 – Târgu-Mureş, P-ţa Trandafirilor, Nr.61.
Cod fiscal: 27225935
COD IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001    BCR Central Tg. Mureş

PayPal adománylap

Személyes adatok

Összes adomány: 5.00€