👁‍🗨 1 797

A főegyházmegyei családpasztorációs bizottság munkacsoportjának önkéntesei idén is megszervezik a férjek, édesapák lelki hétvégéjét a csíksomlyói Jakab Antal Házban 2023. február 24-én és 25-én „Férfias felelősséggel az egyházban mottóval.

Az eseményre azokat  a férfiakat – férjeket, édesapákat – várják, akik szeretnék jobban megérteni, hogy milyen egy életadó közösség, és szeretnék megtalálni a helyüket ebben a közösségben. Együtt szeretnénk újra visszatérni ahhoz az alaphoz, amely megtart, életet ad, tovább lendít annak érdekében, hogy Isten álma szerint tölthessük be küldetésünket ott, azon a helyen, ahová elküldettünk: a házasságunkban, a családunkban, az egyházi közösségeinkben.

A LELKI HÉTVÉGE ELŐADÓI:

Ft. Dávid György főesperes-plébános (Szent Miklós plébánia – Gyergyószentmiklós)

Bajcsi Tibor akolitus, az Élet a Lélek imacsoportok vezetője, kétgyermekes édesapa, nagyapa (Sepsiszentgyörgy)

A másfél napos rendezvény programjában az előadásokon kívül tanúságtételek, kiscsoportos beszélgetések, film-est, a keresztút illetve műhelymunkák is helyet kaptak. A szombat délutáni keresztút után a csíksomlyói kegytemplomban veszünk részt a szentmisén, ezt követően szentségimádás lesz a Jakab Antal Házban.

KÖLTSÉGEK:

A programhoz való hozzájárulás 100 lej/fő/hétvége, amit a helyszínen kell kifizetni.

FIGYELEM! A programhoz való hozzájárulás összege nem tartalmazza a szállás és étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) költségeit!

A csíksomlyói Jakab Antal Házban a résztvevők teljes ellátást igényelhetnek. Ennek költségei részletezve: szállás (kétágyas szobában 65 lej/fő/éjszaka, három-vagy többágyas szobában 60 lej fő/éjszaka), étkezés (svédasztalos reggeli – 29 lej, kétfogásos ebéd – 25 lej, vacsora – 27 lej). Ennek alapján pl. egy szállást és teljes ellátást igénylő résztvevő fizetnivalója a regisztrációs díjjal együtt kb. 245 lej.

Kérjük a szállás és ellátás igénylését a regisztrációs űrlapon jelezni! Ennek ellenértékét majd a Jakab Antal Ház recepcióján kell kifizetni!

Szükség esetén információ a kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748 663 201-es telefonszámon kapható hétköznapokon 15 és 17 óra között.

REGISZTRÁCIÓ ITT!