ANYA-LÁNYA HÉTVÉGE

Szeretet generációkon át

Az édesanyák szerepe gyermekeik életében nagyon nagy: hitük, erkölcsi normáik kialakulásában, Istennel való kapcsolatuk fejlődésben. Isten ajándékba adta, ránk bízta gyermekeinket, mi pedig az Ő kegyelmében bízva igyekszünk jó szülők lenni. Az előttünk járó generációk tapasztalatát, örömét-bánatát saját tapasztalatainkkal ötvözve adjuk tovább gyermekeinknek. Lányaink nővé válásában is nagy szerepet játszunk, ezért igen fontos a köztünk levő kapcsolat.
Ezen a hétvégén alkalom lesz nemcsak arról tanulni, tapasztalatokat megosztani, hogy szülőként mit tehettek a jó kapcsolatért, hanem arra is hogy lányaitokkal együtt fedezzétek fel azt, amivel kölcsönösen megajándékozzátok egymást.
A program pénteken 18 órakor kezdődik és szombaton 18 óráig tart.
Pénteken az ismerkedés után előadást tart Bakó Marika lelkigondozó a pozitív és negatív szülői mintákról, eközben a lányok a nőiesség témában vesznek részt csoportmunkán. Végiggondoljuk hogy hogyan alakul az életkor változásával gyermekünk hite és a köztünk levő kapcsolat. Szombaton a közös program folytatásaként lesz páros- és csoportmunka, mozgásos gyakorlatok, vidámság, tánc, ima, tapasztalatok megosztása és sok közös élmény.
Várjuk az édesanyákat 12 év fölötti, még iskolás lányukkal együtt.
Időpont: 2020. október 23-24.
Helyszín: Marosvásárhely, a Szent Kozma és Damján templom Jakab Antal Tanulmányi Központja
Részvételi díj: 40 lej/anya-lánya páros.
A program tartalmáról további információkat kérhet Bakó Marikától a 0742-139380-as számon vagy az  iroda@csalad.ro címen.
Bejelentkezni az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével lehet. Mivel a létszám korlátozott kérlek jelentkezz be október 21-ig.

REGISZTRÁCIÓ

A rendezvény plakátja:

 

Dátum

okt 23 2020 - okt 24 2020

Idő

Egész napos
Marosvásárhely

Helyszín

Marosvásárhely
Bodoni Sándor u.2

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top