ANYA-LÁNYA LELKINAP

„Gyertyaillat, imafény,
nevetés és dúdolás,
anya tényleg csodalény,
úgy ismer, mint senki más.”
(Szabó T. Anna)
KEDVES ÉDESANYÁK ÉS LÁNYOK!
„Törekedjetek rá, hogy a béke kötelékével fenntartsátok a Lélek egységét.” (Ef 4,3) – ennek a mottónak a jegyében hívunk benneteket kapcsolatépítő lelkinapra 2021. október 30–án, szombaton Székelyudvarhelyre, a Kis Szent Teréz Plébániára. Ez jó alkalom arra, hogy szorosabbra fűzzétek kapcsolatotokat, kifejezve egymás iránti hálátokat, ugyanakkor terítékre kerülhetnek olyan dolgok is, amire a hétköznapok rohanásában nincs lehetőség.
Istennek az az álma, hogy egymásra figyelve, egymást befogadva, elfogadva és megerősítve, egymásért imádkozva, a megélt egységetek jel legyen mások számára.
Mi az igazi egység feltétele? Hogyan lehet igazán jó a kapcsolatunk? Milyen buktatói, kihívásai vannak, lehetnek ennek a kapcsolatnak? Mi a teendő, ha megromlik a kapcsolat?Miként lehet helyreállítani a megtört egységet? – ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kereshetitek majd a válaszaitokat külön-külön és együtt is.
Olyan édesanya-lánya párosok jelentkezését várunk, akiknél a lányok már elmúltak 14 évesek, de nem idősebbek 23 évesnél.
TERVEZETT PROGRAMPONTOK:
1. ELŐADÁS
– Kertész Marika, a Gyulafehérvári Főegyhézmegye Családpasztorációs Központjának munkatársa (Kézdivásárhely)
2. TANÚSÁGTÉTEL
– Egyed-Zsigmond Enikő és lánya, Ludescher Júlia (Marosvásárhely)
– Hortobágyiné dr. Nagy Ágnes és  lánya, Kalánné Hortobágyi Krisztina (Kecskemét)
3. PÁROS EGYÜTTLÉT
4. KÖZÖS IMA
ANYAGI HOZZÁJÁRULÁS:
A hétvége részvételi díja 100 lej/pár. Ez az összeg nem tartalmazza az ebéd költségeit, amely 50 lej/pár
A regisztrációt követően a részvételi díjat kérjük átutalni a családpasztorációs iroda számlaszámára “Donatie program octombrie + a családnév” megjegyzéssel október 25-e, 12 óráig. A regisztrációt csak ezt követően tekintjük véglegesnek!
Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș
A lelkinap szombaton 09:30-kor kezdődik és 18:00-kor ér véget. Bejelentkezni az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével lehet. Szükség esetén információ a kertesz.maria@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0743 152 008-as telefonszámon kapható hétköznapokon 8 és 15 óra között.
A lelkinap támogatója a Communitas Alapítvány.

REGISZTRÁCIÓ ITT

.

Dátum

okt 30 2021

Idő

09:30 - 18:00
Székelyudvarhely

Helyszín

Székelyudvarhely
Kis Szent Teréz Plébánia
QR Code

Egy hozzászólás

  1. 0741466043 2021-10-13 - 18:46- Válasz

    Jó napot kívánok! Péter Csilla vagyok, a lányommal Hannával, jelentkeztünk az Anya – lánya lelkinapra. Mivel ő még 12 éves, de nagyon szeretnénk részt venni a lelkinapon és szükségünk is lenne rá, mivel kamaszodik, érdeklődnék, hogy elfogadják-e a jelentkezésünket (regisztráltunk) a részvételi díj befizetése miatt. 😊. Válaszukat előre is köszönöm.

Hagyj üzenetet

Go to Top