APA-LÁNYA LELKINAP 2022

KEDVES ÉDESAPÁK ÉS LÁNYOK!
Igazi, tiszta nőiesség – ezzel a mottóval hívunk benneteket kapcsolaterősítő programra 2022. január 22-én Székelyudvarhelyre, a Kis Szent Teréz Plébániára.
Mint tudjuk, az édesapák sokban hozzájárulhatnak az Isten szerinti, igazi nőiesség kialakulásához. A lányokat az édesapjuk irántuk való hízelgő figyelme készíti fel a barátnő, a menyasszony és a feleség sajátosan női szerepére.
A lányok minden életkorban vágynak az édesapjuk szeretetére, visszajelzésére. Kutatások eredményei bizonyítják, hogy azoknak a lányoknak, akiknek az apjuk bevonódik a nevelésükbe, több az önbizalmuk és sikeresebb párkapcsolatot alakítanak ki, mint azok, akiknek az apjuk fizikailag vagy lelkileg nem volt elérhető közelségben a számukra.
Ha egy lánynak nem kielégítő az édesapjával való kapcsolata, azt leginkább a nőiesség fejlődése sínyli meg. Ha egy apa nem becsüli meg lánya nőiességét, vagy nem reagál rá, megtorpan a fejlődése. Ha egy lány keveset tapasztalja, hogy apja gyönyörködik benne, nem lesz teljes egyéniség.
A lelkinap meghívott előadója Borota Gábor pszichológus lesz.
Kapcsolaterősítő rendezvényünkre olyan édesapa-lánya párosok jelentkezését várjuk, akiknél a lányok már elmúltak 14 évesek, de nem idősebbek 23 évesnél.
A programhoz való hozzájárulás 120 lej/pár, amit a regisztrációt követően kérünk január 17-e, 12 óráig a Családpasztorációs Iroda bankszámlájára átutalni „Donatie program ianuarie + a családnév” megjegyzéssel. A regisztrációt csak ezt követően tekintjük véglegesnek!
Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș
A hozzájárulás nem tartalmazza az ebéd és a vacsora költségeit, ez várhatóan páronként 80 lej, és a helyszínen készpénzben fizetendő.
A regisztráltaknak pár nappal a rendezvény előtt részletes programot küldünk!
Szeretettel várunk!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

 

Dátum

jan 22 2022

Idő

Egész napos
Székelyudvarhely

Helyszín

Székelyudvarhely
Kis Szent Teréz Plébánia
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top