APA-LÁNYA LELKINAP 2022

KEDVES ÉDESAPÁK ÉS LÁNYOK!
Igazi, tiszta nőiesség – ezzel a mottóval hívunk benneteket kapcsolaterősítő programra 2022. január 22-én Székelyudvarhelyre, a Kis Szent Teréz Plébániára.
Mint tudjuk, az édesapák sokban hozzájárulhatnak az Isten szerinti, igazi nőiesség kialakulásához. A lányokat az édesapjuk irántuk való hízelgő figyelme készíti fel a barátnő, a menyasszony és a feleség sajátosan női szerepére.
A lányok minden életkorban vágynak az édesapjuk szeretetére, visszajelzésére. Kutatások eredményei bizonyítják, hogy azoknak a lányoknak, akiknek az apjuk bevonódik a nevelésükbe, több az önbizalmuk és sikeresebb párkapcsolatot alakítanak ki, mint azok, akiknek az apjuk fizikailag vagy lelkileg nem volt elérhető közelségben a számukra.
Ha egy lánynak nem kielégítő az édesapjával való kapcsolata, azt leginkább a nőiesség fejlődése sínyli meg. Ha egy apa nem becsüli meg lánya nőiességét, vagy nem reagál rá, megtorpan a fejlődése. Ha egy lány keveset tapasztalja, hogy apja gyönyörködik benne, nem lesz teljes egyéniség.
A lelkinap meghívott előadója Borota Gábor pszichológus lesz.
Kapcsolaterősítő rendezvényünkre olyan édesapa-lánya párosok jelentkezését várjuk, akiknél a lányok már elmúltak 14 évesek, de nem idősebbek 23 évesnél.
A programhoz való hozzájárulás 120 lej/pár, amit a regisztrációt követően kérünk január 17-e, 12 óráig a Családpasztorációs Iroda bankszámlájára átutalni „Donatie program ianuarie + a családnév” megjegyzéssel. A regisztrációt csak ezt követően tekintjük véglegesnek!
Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș
A hozzájárulás nem tartalmazza az ebéd és a vacsora költségeit, ez várhatóan páronként 80 lej, és a helyszínen készpénzben fizetendő.
A regisztráltaknak pár nappal a rendezvény előtt részletes programot küldünk!
Szeretettel várunk!

REGISZTRÁCIÓ ITT!

 

Dátum

jan 22 2022

Idő

Egész napos
Székelyudvarhely

Helyszín

Székelyudvarhely
Kis Szent Teréz Plébánia

Szervező

Családpasztorációs Szolgálat
Telefonszám
0748 663 201 (KERTÉSZ TIBOR programszervező)
Email
kertesz.tibor@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top