CSALÁDKONFERENCIA 2022

„Család, hol vagy? Legyetek egy testvériesebb világ magjai!” (Ferenc pápa)

Szeptemberi családkonferenciánk a Családok X. Világtalálkozójának tematikus meghosszabítása szeretne lenni. Alapkérdése: mit ajánl és mit kíván az Egyház a világtalálkozó után a házaspároknak, családoknak és a családpasztorációban dolgozóknak?
Mi, Főegyházmegyénk családokért és családokkal szolgáló papjai, a területileg kiterjedt Főegyházmegyénk különböző pontjain élő házaspárok és családok, ezt a Ferenc pápa által nekünk intézett egyszerű kérdést akarjuk megválaszolni:

Család, hol vagy?

Aszály, gazdasági krízis, háborúk közelségében… hol és hogy vagyunk? Veszélyek vagy esélyek állnak előttünk? Miben, kiben bízhatunk? Mibe kapaszkodunk? A családkonferencia előadói ehhez hoznak jó kapaszkodókat. Erre irányítjuk figyelmünket. Innen is akarunk, fogunk bizonyára erőt, bátorságot meríteni, hogy hivatásunkat betölthessük. Szeretettel várjuk rendezvényünkre a jegyespárokat, házaspárokat, a családok ügye, a családpasztoráció iránt érdeklődő fiatalokat, családbarát papokat, kispapokat, szerzeteseket.” – fogalmazott felhívásában Szénégető István a főegyházmegyei családpasztorációs bizottság titkára, marosvásárhely-remeteszegi plébános.
A hétvége részvételi díja: 130 lej/személy/hétvége illetve 240 lej/házaspár/hétvége. Ebből az összegből fedezzük az előadók költségeit és egyéb szervezési kiadásokat, illetve a teremdíjakat, de EZ AZ ÖSSZEG NEM TARTALMAZZA AZ ELLÁTÁS (SZÁLLÁS, ÉTKEZÉS) KÖLTSÉGEIT!
A regisztrációt követően a részvételi díjat kérjük átutalni a családpasztorációs iroda számlaszámára „Donatie program septembrie + a családnév” megjegyzéssel szeptember 16-a, 12 óráig. A regisztrációt csak ezt követően tekintjük véglegesnek! Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș
A csíksomlyói Jakab Antal Házban teljes ellátás igényelhető. Ennek költségei részletezve: szállás (kétágyas szobában 65 lej/fő/éjszaka, három-vagy többágyas szobában 60 lej fő/éjszaka. Étkezés (reggeli – 28 lej, ebéd – 24 lej, vacsora – 26 lej). Kérjük a szállás és ellátás igénylését a regisztrációs űrlapon jelezni! Ennek ellenértékét majd a Jakab Antal Ház recepcióján kell kifizetni!
Jelentkezési határidő: 2022. szeptember 16. – 09:00
Kérjük a jelentkezőket, hogy vegyenek részt a teljes programon, amely szeptember 23-a, pénteken 18 órakor kezdődik és szeptember 25-e, vasárnap ebéddel ér véget. Pénteken 17 órára már várunk, hogy idejében tudjunk kezdeni.
Gyerekfelügyeletet a rendezvény ideje alatt nem tudunk biztosítani, kérünk, azt is jelezzétek a Megjegyzések mezőben, ha kisbabával érkeztek!
Szükség esetén információ a kertesz.maria@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0743 152 008-as telefonszámon kapható hétköznapokon 9 és 15 óra között.

REGISZTRÁCIÓ ITT!

Rendezvényünket Hargita megye tanácsa támogatja.

 

Dátum

szept 23 2022 - szept 25 2022

Idő

Egész napos
Csíksomlyó

Helyszín

Csíksomlyó
Jakab Antal Ház - Szék utca 147

Szervező

Családpasztorációs Bizottság..
Telefonszám
0748 663 201 (KERTÉSZ TIBOR programszervező)
Email
kertesz.tibor@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top