ELVÁLTAK LELKI HÉTVÉGÉJE

A hétvégén a válás okozta veszteségek feldolgozásához, a velük való megküzdéshez szeretnénk támpontokat, kapaszkodókat nyújtani. A válás ugyanolyan gyászfolyamatot indít el bennünk, mint bármely szerettünk halála. Éppen ezért ugyanolyan nehéz feldolgozni őket, főként ha egyedül vagyunk saját fájdalmunkkal. Ilyenkor joggal érezhetjük, hogy életünk zsákutcába jutott és társunk elvesztésével a mi fél életünk is odaveszett. De ennek nem kell feltétlenül így lennie, hiszen annak ellenére, hogy egy krízisen megyünk át, egyéniségünk nem szűnt meg létezni.
A veszteség feldolgozása által, a tanulságok levonásával egy újabb út nyílik meg, amely már nem a szomorúság, a fájdalom, a keserűség útja, hanem sokkal inkább a reményé és a hité. Hiszen egyre inkább elhisszük, hogy képesek vagyunk kezünkbe venni életünk irányítását, képesek vagyunk felvállalni és ellátni a ránk háruló feladatokat, és bízni kezdünk abban, hogy újra harmonikus, teljes életet tudunk élni.
A hétvége tervezett programjai:
1. Előadás: Istennel együtt a veszteségekben (Kertész Marika családpasztorációs munkatárs – Kézdivásárhely)
2. Tanúságtételek (Erőss István – Csíkszereda, Tuzson Erika Tünde – Kézdivásárhely)
3. Műhelymunkák (Erőss István, Csíkszereda és Tuzson Erika Tünde, Kézdivásárhely)
A programhoz való hozzájárulás 150 lej/fő. Ezt az összeget kérjük június 13-a, 12 óráig a Családpasztorációs Iroda bankszámlájára átutalni „donatie+ a családnév + elváltak” megjegyzéssel. A regisztrációt csak ezt követően tekintjük véglegesnek! A határidőt követően a regisztrációt lezárjuk és nem áll módunkban fogadni újabb jelentkezőket! Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș
A programhoz való hozzájárulás összege nem tartalmazza a szállás és étkezés (reggeli, ebéd, vacsora) költségeit. Ez majd a helyszínen készpénzben fizetendő! Részletezve: szállás (50 lej fő/éjszaka), étkezés (reggeli – 12 lej, ebéd – 24 lej, vacsora – 20 lej).
Szükség esetén információ a kertesz.maria@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0743 152 008-as telefonszámon kapható munkanapokon 9 és 14 óra között. A lelki hétvége pénteken délután 18 órakor kezdődik és szombaton 18 órakor ér véget. Bejelentkezés után részletes programot is küldünk.

[quform id=”31″ name=”2022 Elváltak – Csíkszentdomokos”]

 

 

Dátum

jún 17 2022 - jún 18 2022

Idő

Egész napos
Székelyudvarhely

Helyszín

Székelyudvarhely
Szent Pió Lelkigyakorlatos Ház

Szervező

Családpasztorációs Bizottság.
Telefonszám
0743 152 008 (KERTÉSZ MARIKA programszervező)
Email
kertesz.maria@csalad.ro
Weboldal
http://www.csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top