Elváltak lelki hétvégéje

„Íme, tenyeremre rajzoltalak téged.” (Izajás 49,16)

Összetört a lelked? Úgy érzed, hogy becsaptak, kihasználtak vagy cserbenhagytak? Egyedül kell hordoznod az életed terheit? Bármi is történt veled, bármin is mentél keresztül, egy biztos: életed ott van a gondviselő Isten tenyerén, ezért nem kell félned a jövőtől, a bizonytalan holnapoktól. Az Ő kezéből senki és semmi nem ragadhat ki, és nem szakaszthat el tőle semmi sem.

Szerető Istened így szól hozzád: „Ne félj, mert megváltalak; neveden szólítalak: az enyém vagy. Ha tengereken kelsz át, veled leszek; és ha folyókon, nem borítanak el, ha tűzön kell átmenned, nem égsz meg, és a láng nem perzsel meg. Mert én, az Úr vagyok, a te Istened, Izrael Szentje, a Megváltód….Mert drága vagy a szememben, mert becses vagy nekem és szeretlek.” (Iz 43,1-4)

Az április 20-a és 21-e között megszervezésre kerülő hétvégén a szeretet Istenére hagyatkozva, az ő vezetését kérve kívánunk szembenézni a válás okozta nehézségekkel, kihívásokkal, kérdésekkel és kételyekkel. Együtt keressük a továbblépés, a gyógyulás, az újrakezdés lehetőségét. Gyere, tapasztald meg velünk együtt Isten gondviselését az életedben!

A lelki hétvége tervezett programpontjai: 

1. Előadás – „Íme, tenyeremre rajzoltalak téged.” Iz 49,16 – A válás problematikája (Kertész Marika, Kézdivásárhely, a Családpasztorációs Központ Munkatársa )
2. Tanúságtételek (Pál-Jakab István, Brassó és Tuzson Erika Tünde, Kézdivásárhely)
3. Műhelymunkák
„Ideje van a gyásznak, és ideje a táncnak” (Préd 3,4) – Fáj-e még az emlék? Elgyászoltam-e tönkrement házasságomat?
– Új élet a válás után – Elváltak krízismenedzsmentje
4. Közös ima, szentmise
5. Kiscsoportos beszélgetések

A hétvége részvételi díja: 25 lej/fő/hétvége. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit. A teljes ellátást igénylők számára az összköltség 90 lej (reggeli – 10 lej, ebéd – 15 lej, vacsora – 10 lej, szállás – 30 lej/éjszaka/fő, részvételi díj – 25 lej).

Ha valaki támogatást igényel, jelezze a bejelentkezésnél. Ugyanott szükséges pontosítani, hogy a résztvevő milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), így ezúttal mindenki magának számolhatja ki és döntheti el: mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani.

A bejelentkezéshez kérjük kitölteni az alábbi elektronikus űrlapot április 14-ig. Szükség esetén információ Kertész Marikánál a 0743-152008-as telefonszámon kapható. Jelentkezés után részletes programot küldünk!

[quform id=”9″ name=”2018 Elváltak – Csíkszentdomokos”]

A rendezvény plakátja

 

Dátum

ápr 20 2018 - ápr 21 2018

Idő

Egész napos
Csíkszentdomokos

Helyszín

Csíkszentdomokos
Szent Margit Lelkigyakorlatos Ház

Szervező

Családpasztorációs Bizottság.
Telefonszám
0743 152 008 (KERTÉSZ MARIKA programszervező)
Email
kertesz.maria@csalad.ro
Weboldal
http://www.csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top