Feleségek és édesanyák lelkigyakorlata

A Családpasztorációs Központ a székelyudvarhelyi Szent Pio Lekigyakorlatos házzal közösen megszervezi a feleségek és édesanyák lelki hétvégéjét “Értékes vagyok!” címmel április 6-8 között.

Isten igazgyöngyei, páratlan értékű kincsei vagyunk. Ő különlegesnek alkotott és gondosan formált meg a saját képmására. Igazi értékünket is Ő adja. „Mert drága vagy szememben” Iz 43,4

Mi az, amitől értékes vagyok?
Amitől annak érzem magam? Amilyennek látom magam?
Isten értékesnek teremtett, annak lát…fedezzük fel értékességünket, halljuk meg a belső hangot, lássuk magunkat az Ő szemével.

A lekigyakorlatot a Családpszasztorációs munkacsoport közremüködésével Bakó Marika lelkigondozó vezeti.  A programban lesznek nemcsak az észnek, hanem a léleknek, testnek szóló részek, valamint mozgás, beszélgetés, kapcsolat, ima, tapasztalatok megosztása, játék és öröm. Témáink elmélyítése érdekében kiscsoportos beszélgetésekre is sor kerül.

A bejelentkezés ITT.

A program péntek délutántól vasárnap délig tart, kérjük a teljes programon részt venni. Szállásra is van lehetőség.

A program tartalmával kapcsolatos információk a 0742-139380-on (Bakó Marika), szállás-étkezés ügyekben a Pio Háznál 0266 210 537-es és a 0755 489 743-as telefonszámokon kaphatók.

 

A rendezvény plakátja

Dátum

ápr 06 2018 - ápr 08 2018

Idő

Egész napos
Székelyudvarhely

Helyszín

Székelyudvarhely
Szent Pió Lelkigyakorlatos Ház

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top