ADVENTI DÉLUTÁN HÁZASPÁROKNAK

Az év vége fele a mindent kilúgozó napi rutinban és rohanásban egyszer csak azon kapjuk magunkat, hogy már nem adunk időt egymásnak, hogy már nem önmagunkat adjuk a másiknak, hanem a maradékot abból, amit már szétosztogattunk százfele az év folyamán. Aztán kopogtat az advent és valamiféle sóvárgás jelenik meg bennünk a csönd, az elmélyülés iránt, eljön a kérdések föltevésének ideje és az azokra adott válaszok keresésének az időszaka.
Az adventi készületben, amikor az életünket nagyobb távlatba helyezzük, vétek lenne a pillanatnak élni. Egyre sürgetőbbé válik a cél, amiért teremtettünk: visszavonhatatlan módon odaajándékozni önmagunkat Istennek, a házastársunknak, a ránkbízottaknak.
„Én vagyok az út, az igazság és az élet.” (Jn 14,6) – suttogja Jézus az adventi csöndben. És közben áll és türelmesen vár és figyeli: meghallom-e, érzem-e már?
Adventi készülődésre, az ünnepre való ráhangolódásra hívünk, várunk!  Jézus személyében igazából nem egy tehetetlen csecsemő érkezett közénk, hanem egy nagy Király, akiről Izajás próféta így jövendölt: „Mert gyermek születik, fiú adatik nekünk, s az ő vállára kerül az uralom. Így fogják hívni: Csodálatos Tanácsadó, Erős Isten, Örök Atya, Béke Fejedelme.” (Iz 9,5)
Ki Ő számotokra? Mekkora teret adtok neki a mindennapjaitokban? Az Ő szava, üzenete mit jelent nektek? – Néhány kérdés, amire házaspárként kereshetitek a saját válaszaitokat, és így közelebb kerülhettek az Igazsághoz – aki szabaddá tud tenni bennünket.
Jelentkezési határidő: 2020. december 11. – 15:00
Részvételi hozzájárulás: 30 lej/pár
A hozzájárulást „Donație program 12.12 + a családnév”  megjegyzéssel kérjük legkésőbb december 11-e, estig befizetni bankszámlaszámunkra. A bejelentkezett házaspároknak e-mailben küldjük a kapcsolódási lehetőséget a Zoom-hoz.
Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001 – BCR Central Tg. Mureș
A jelenlegi helyzet minket is megpróbál az anyagiak terén. Ahhoz, hogy megtarthassuk eddigi rendezvényeinket és újabbakat álmodjunk, tervezzünk, szükségünk van külső támogatásra. Ezért ha tehetitek, további adományokkal is támogathatjátok munkánkat, akár ITT is!
Szükség esetén információ a kertesz.maria@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0743152008-as telefonszámon kapható.

REGISZTRÁCIÓ

Dátum

dec 12 2020

Idő

17:00 - 20:00
Online esemény

Helyszín

Online esemény

Szervező

Családpasztorációs Bizottság.
Telefonszám
0743 152 008 (KERTÉSZ MARIKA programszervező)
Email
kertesz.maria@csalad.ro
Weboldal
http://www.csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top