Házaspárok lelki hétvégéje

A Gyulafehérvári Családpasztorációs Központ idén is megszervezi a házaspárok lelki hétvégéjét. Az őszi családpasztorációs konferenciák nyomán létrejött lelki programunk célja, hogy a házastársak újra egymásra találjanak, és Istenben feltöltődve, megerősödve vállalják a házasság küldetését, hogy a szerelmükben fogant álmaikat megvalósíthassák, házas- és családi életüket még szebbé, még értelmesebbé, gyümölcsözőbbé alakíthassák. 
A lelki hétvége első napja ráhangoló, összerázó hangulata után páros és kiscsoportos beszélgetésekre, sétákra is lehetőséget biztosítunk a házaspároknak. Szombaton este a Oltáriszentségben jelen levő Jézus Krisztus elé visszük párkapcsolataink örömeit és nehézségeit, a szentségimádás alatt gyóntatás, lelki beszélgetés is lesz. Szombaton és vasárnap délben szentmisét celebrálnak a lelkinapon részt vevő paptestvérek.
Meghívottak:
Ft. Szilvágyi Zsolt, a temesvári egyházmegye családpasztorációs referense, temesvár-józsefvárosi plébános
Tari M. Böbe schönstatti márianővér, családreferens (Temesvár)
Dotterer-Kiszely Szilárd és Anikó (Temesvár)
Piklor László és Melinda (Kürtös)
A hétvége tervezett témái:
A házasság apró varázsai
Az újrakezdés öröme egy párkapcsolatban
Mennyit jelent egy cseppnyi idő a házasságban
A rendezvény szeptember 20-án, pénteken 18 órakor kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. Kérünk, hogy már 17 órára érkezzetek meg, hogy idejében tudjunk kezdeni. Kérjük a jelentkező házaspárokat, hogy vegyenek részt a teljes programon! 
A hétvége részvételi díja 50 lej/pár/hétvége. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit.
A teljes ellátást igénylők számára az összköltség 350 lej/pár/hétvége (Lebontva: két reggeli – 60 lej/pár, két ebéd – 60 lej/pár, két vacsora – 50 lej/pár, szállás – 130 lej/két éjszaka/pár, részvételi díj 50 lej/pár/hétvége).
A bejelentkezésnél szükséges pontosítani, hogy a résztvevő milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), így ezúttal is mindenki magának számolhatja ki és döntheti el: mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani, vagy hogy szeretne-e támogatást igénybe venni és milyen összegű támogatást kér.
Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, kérlek, azt is jelezzétek a „Megjegyzések” mezőben, ha kisbabával érkeztek!
Szükség esetén információ a kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748-663201-as telefonszámon kapható hétköznapokon 8 és 15 óra között.
Bejelentkezni szeptember 17-ig lehet, túljelentkezés esetén várólistát nyitunk!
A szállást és ellátást is igénylőktől 150 lejes előleget kérünk, amelyet a „Donatie program septembrie + a családnév” megjegyzéssel kérjük a regisztráció után befizetni bankszámlaszámunkra, legkésőbb szeptember 13-ig. A bejelentkezé- seket csak ezek után tekintjük véglegesnek! A regisztráltaknak részletes programot is küldünk!
Számlaadataink:
Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii
Cod fiscal: 27225935
Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001
BCR Central Tg. Mureș
[quform id=”25″ name=”2019 Házaspárok hétvégéje”]
A rendezvény plakátja:

 

Dátum

szept 20 2019 - szept 22 2019

Idő

Egész napos
Csíksomlyó

Helyszín

Csíksomlyó
Jakab Antal Ház - Szék utca 147

Szervező

Családpasztorációs Bizottság..
Telefonszám
0748 663 201 (KERTÉSZ TIBOR programszervező)
Email
kertesz.tibor@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top