Házaspárok lelki hétvégéje

Készülünk a szeptember végén házaspárok számára felkínált lelki hétvégére. A feleségek és édesapák, illetve a feleségek és édesanyák hétvégéin több résztvevő is jelezte: szükség lenne egy olyan családpasztorációs programra, ahol nemcsak külön-külön, hanem házaspárként is Istenre hangolódhatnának, együtt haladnának a lelki fejlődés útján.

A Családpasztorációs Központ által több éven át megszervezett őszi családkonferenciák hagyományát folytatva ezúttal egy kissé más formában tervezzük ezt a hétvégét.

Meghívottunk Uzsalyné dr. Pécsi Rita közismert neveléskutató, pedagógiai szakértő, művészetpedagógus lesz, aki 1991 óta férjével együtt a Schönstatt-családmozgalom tagjai. (Fotó: Gyulai Hírlap)

A hétvége részvételi díja 50 lej/pár/hétvége. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit.
A teljes ellátást igénylők számára az összköltség 330 lej/pár/hétvége (két reggeli – 50 lej/pár, két ebéd – 60 lej/pár, két vacsora – 50 lej/pár, szállás – 120 lej/két éjszaka/pár, részvételi díj 50 lej/pár/hétvége).

A bejelentkezésnél szükséges pontosítani, hogy a résztvevő milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), így ezúttal is mindenki magának számolhatja ki és döntheti el: mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani, vagy hogy szeretne-e támogatást igénybe venni és milyen összegű támogatást kér.

Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, kérlek, azt is jelezzétek a “Megjegyzések” mezőben, ha kisbabával érkeztek!

A program pénteken 18 órakor kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. Kérjük megérkezni már 17 órára, hogy idejében tudjuk kezdeni a programot.

Szükség esetén információ a kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748-663201-as telefonszámon kapható hétköznapokon 8 és 15 óra között.

Jelentkezni az alábbi elektronikus űrlap kitöltésével szeptember 10-ig lehet. A 150 lejes előleget a “Donatie program septembrie + a családnév” megjegyzéssel kérjük a bejelentkezés után befizetni bankszámlaszámunkra, legkésőbb szeptember 15-ig. A bejelentkezéseket csak ezek után tekintjük véglegesnek! A regisztráltaknak részletes programot is küldünk!

Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș

Bejelentkező űrlap

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

*
*

Pontosan kérjük megadni, az automatikus visszajelzés érdekében! A citromail.hu-n, freemail.hu-n regisztrált e-mail címeket a rendszerünk nehézkesen kezeli. Emiatt a regisztráció után generált visszajelző levelet a "Spam" mappában is keresse!

*
*
*

Pontosan kérjük megadni, az automatikus visszajelzés érdekében! A citromail.hu-n, freemail.hu-n regisztrált e-mail címeket a rendszerünk nehézkesen kezeli. Emiatt a regisztráció után generált visszajelző levelet a "Spam" mappában is keresse!

*
*
*
*
*
*

 

Dátum

Sze 21 2018 - Sze 23 2018

Idő

Egész napos
Csíksomlyó

Helyszín

Csíksomlyó
Csíksomlyó,, Szék útja 147. szám

Szervező

Családpasztorációs Iroda
Telefonszám
0742-139.380
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet