Házaspárok lelki hétvégéje

Készülünk a szeptember végén házaspárok számára felkínált lelki hétvégére. A feleségek és édesapák, illetve a feleségek és édesanyák hétvégéin több résztvevő is jelezte: szükség lenne egy olyan családpasztorációs programra, ahol nemcsak külön-külön, hanem házaspárként is Istenre hangolódhatnának, együtt haladnának a lelki fejlődés útján.

A Családpasztorációs Központ által több éven át megszervezett őszi családkonferenciák hagyományát folytatva ezúttal egy kissé más formában tervezzük ezt a hétvégét.

Meghívottunk Uzsalyné dr. Pécsi Rita közismert neveléskutató, pedagógiai szakértő, művészetpedagógus lesz, aki 1991 óta férjével együtt a Schönstatt-családmozgalom tagjai. (Fotó: Gyulai Hírlap)

A hétvége tervezett témái: „Egymás kedvéért születtünk”, „Az érzelmileg IS intelligens házasság, mint a hosszan tartó boldog kapcsolat kulcsa”, „Apának lenni nagy lehetőség, szent feladat”.

A program pénteken 18 órakor kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. Kérjük a jelentkező házaspárokat, hogy vegyenek részt a teljes programon! Kérjük megérkezni már 17 órára, hogy idejében tudjuk kezdeni a programot. A programot támogatja Hargita Megye Tanácsa.

A hétvége részvételi díja 50 lej/pár/hétvége. Ez az összeg nem tartalmazza a szállás, illetve az étkezés költségeit.
A teljes ellátást igénylők számára az összköltség 330 lej/pár/hétvége (két reggeli – 50 lej/pár, két ebéd – 60 lej/pár, két vacsora – 50 lej/pár, szállás – 120 lej/két éjszaka/pár, részvételi díj 50 lej/pár/hétvége).

A bejelentkezésnél szükséges pontosítani, hogy a résztvevő milyen szolgáltatást szeretne igénybe venni (szállás, reggeli, ebéd, vacsora), így ezúttal is mindenki magának számolhatja ki és döntheti el: mennyit tud és akar erre a hétvégére fordítani, vagy hogy szeretne-e támogatást igénybe venni és milyen összegű támogatást kér.

Gyerekfelügyeletet nem tudunk biztosítani, kérlek, azt is jelezzétek a “Megjegyzések” mezőben, ha kisbabával érkeztek!

Szükség esetén információ a kertesz.tibor@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0748-663201-as telefonszámon kapható hétköznapokon 8 és 15 óra között.

A szállást és ellátást is igénylőktől 150 lejes előleget kérünk, amelyet a “Donatie program septembrie + a családnév” megjegyzéssel kérjük a regisztráció után befizetni bankszámlaszámunkra, legkésőbb szeptember 17-ig. A bejelentkezéseket csak ezek után tekintjük véglegesnek! A regisztráltaknak részletes programot is küldünk!

Számlaadataink: Oficiul Pastoral Arhidiecezan pt. Familii – Cod fiscal: 27225935 – Cod IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001, BCR Central Tg. Mureș

A házaspárok lelki hétvégéjének támogatója Hargita és Maros megye Tanácsa.

TELTHÁZ VAN, A REGISZTRÁCIÓT LEZÁRTUK! 

A rendezvény plakátja:

 

Dátum

szept 21 2018 - szept 23 2018

Idő

Egész napos
Csíksomlyó

Helyszín

Csíksomlyó
Jakab Antal Ház - Szék utca 147

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top