Házaspárok lelkigyakorlata

Istennel és egymással az életen át

„…aki abból a vízből iszik, amelyet én adok neki, ..örök életre szökellő vízforrás lesz benne” (Jn 4,14)

Van időd megállni? Párodra, egymásra figyelni? Isten jelenlétét megtapasztalni a kapcsolatotokban? Átélni és táplálkozni a szentmiséből?

Szánjatok rá néhány napot hogy házaspárként forduljatok Isten felé, elcsendesedve az Ő jelenlétében. A csendben  meghallhatjátok szerető, bátorító, gyógyító szavát. Új életere hív, melyben új forrás fakad fel bennetek – az élet forrása.

Erre van lehetőségetek idén ősszel is a házaspárok egyházmegyei lelkigyakorlatán. A program október 26-án, péntek délután kezdődik és október 28-án, vasárnap ebéddel ér véget.

Gondolatébresztők, személyes és közösségi ima- és elmélkedési idők, páros és csoportos beszélgetések, kreatív módszerek segítik az élet Istenével, önmagunkkal és egymással való mélyebb találkozást.

A lelkigyakorlat vezetője: Solomayer Sándor atya, szatmárnémeti plébános.

„A lelkigyakorlat Istennel eltöltött intenzív idő. Út, amely arra a vágyunkra válaszol, miszerint Isten után, a vele való közvetlen kapcsolat szerint állítsuk be az életünket.” – írta az atya egy előző lelkigyakorlatos felhívásában.

Helyszín: Gyergyószentmikós központjában a Korona Szálló

Részvételi díj: 50 lej/pár

Teljes ellátással: 300 lej/pár, az étkezés a környékbeli bejáróknak: 20 lej egy ebéd és 10 lej egy vacsora.  Az ellátás költségeire támogatás kérhető, ezt kérjük a bejelentkezéskor is jelezni.

[quform id=”16″ name=”2018_Házaspárok lelkigyakorlata – Gyergyószentmiklós”].

A lelkigyakorlat plakátja:

Dátum

okt 26 2018 - okt 28 2018

Idő

Egész napos
Gyergyószentmiklós

Helyszín

Gyergyószentmiklós
Korona Ifjúsági Szálló

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top