Házasság hete 2020

Idén is készülünk a Házasság Hetére. Szeretettel buzdítjuk a családos közösségeket, lelkiségeket, egyházközségeket, hogy az év ezen időszakában szervezzenek maguk is a házasságok létrejöttét, megtartását, ápolását segítő alkalmakat, programokat!
Február 9-e és 16-a között Magyarországon tizenharmadik, Erdélyben immár kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Házasság Hete a keresztény egyházak és civil szervezetek széles körű összefogásával, „Csapatjáték szerelemmel” mottóval.
Az országos rendezvénysorozat célja, hogy ráirányítsa a figyelmet a házasság, a család értékeire, valamint központi szervezésű programokkal, illetve civil kezdeményezésű rendezvények katalizálásával elérhető közelségbe vigye a segítséget azok számára, akik házasságra készülnek, vagy akik már házasságban élnek, de problémákkal szembesülnek.
A Házasság Hete programsorozatának erdélyi eseményeit, programjait a hazassaghete.ro oldalunkon, illetve a Facebook-oldalunkon követhetik figyelemmel. A magyarországi rendezvényekről a hazassaghete.hu oldalon tájékozódhatnak.
A Családpasztorációs Központ tavaly Szerelmes Kalandtúrát szervezett az együttjáró, jegyes- vagy házaspároknak. Idén is készülünk meglepetésekkel. A „szerelmi csapatjátékokat” február első napjaiban tesszük közzé honlapunkon és Facebook-oldalunkon.

Dátum

febr 09 2020 - febr 16 2020

Idő

Egész napos
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top