/Lelkinap fiús anyáknak

Lelkinap fiús anyáknak

LELKINAP FIÚKAT NEVELŐ ÉDESANYÁK SZÁMÁRA

2017. MÁJUS 6 – SZENT JÓZSEF PLÉBÁNIA – SEPSISZENTGYÖRGY

„Mutasd meg a fiúnak, melyik úton járjon, s akkor sem hagyja el, amikor idősebb lesz.” (Péld 22,6)

Ezen a lelkinapon a fiús anyukák számára kívánunk támpontokat nyújtani fiaik férfivá neveléséhez. Sok édesanya számára a fiúk nevelése rendkívüli kihívást jelent. Szeretnénk segíteni a résztvevő édesanyákat abban, hogyan viszonyuljanak fiaikhoz az egyes életszakaszokban, hogyan biztosítsák az egészséges kötődést, illetve hogyan segítsék az egészséges leválást a férfias érettség elérése érdekében, és miként igazgassák lépteiket a hit útján.

A lelkinap tervezett témái:

  • Borota Gábor (Csíkszereda) – Nevelni és nevelve lenni
  • Tanúságtételek a lelkinap témája kapcsán: özv. Udvardy Jánosné Erzsébet (hat fiú édesanyja – Budapest), Mihály Magdolna (három fiú édesanyja – Sepsiszentgyörgy), Domokos Ilona (négy fiú édesanyja – Csíkszereda)

Részvételi díj: 20 lej/fő, az ebédet is igénylők számára 35 lej/fő.

Néhány fontos tudnivaló a regisztráláshoz: 

  • A foglalás az oldal alján történik, ahol két lehetőség közül egyet választhattok. Abban az esetben, ha egy személy jelentkezik be, a kiválasztott csomag alatt levő üres mezőbe 1-est kell írni, majd ezt követően lehet további bejelentkezési adatokat megadni.
  • Az adatok feltöltése után a “KÖVETKEZŐ” gombot kell benyomni, majd egy kissé “elmozdult” oldalon felfele görgetve, a “Fizetés a helyszínen” lehetőséget kell bejelölni. Ezt követően a “JÓVÁHAGYÁS” gombbal véglegessé válik a helyfoglalás, amiről előbb egy automatikus elektronikus levél értesít, majd az adatfelvétel után a bejelentkező egy foglalást visszaigazoló levelet is kap. HA EZEK A LEVELEK EGY -KÉT ÓRA MÚLVA SEM ÉRKEZNEK, ÉRDEMES A FOGLALÁST A SZERVEZŐ ÁLTAL MEGADOTT TELEFONSZÁMON IS ELLENŐRIZNI! 

A program szombaton 9 órakor kezdődik és 18 órakor szentmisével ér véget. A lelkinapra bejelentkezni május 3-a, kedd estig lehet.

Szükség esetén információ  a  kertesz.maria@csalad.ro e-mail címen, vagy a 0743-152 008-as telefonszámon Kertész Marikánál kapható.

Jelentkezés után részletes programot küldünk.

Foglalás

Részvételi díj - 20 RON/fő
Elérhető jegyek száma: 70
Részvételi díj + ebéd - 35 RON/fő
Elérhető jegyek száma: 62

Dátum

máj 06 2017

Idő

09:00 - 18:00

Ár

20 RON/fő
Sepsiszentgyörgy

Helyszín

Sepsiszentgyörgy
Szent József plébánia
Családpasztorációs Központ

Szervező

Családpasztorációs Központ
Telefonszám
0743152008
Email
iroda@csalad.ro
REGISZTRÁCIÓ

Hagyj üzenetet