Szerdai párbeszédek-Éltető sodrásban

2018. február 7-én 18 órától Marosvásárhelyen, a Márton Áron teremben a Sáros u (Targului 2 szám) alatti Deus Providebit Tanulmányi Házban. Ez az alkalom a marosvásárhelyi Házasság hete rendezvénysorozatnak a nyitó alkalma.

Meghívottak:

Becsky Borbála  klinikai pszichológus, családterapeuta -Familia Centrum Egyesület,
Les Zoltán
református egyetemi lelkész,
Cosma István 
klinikai pszichológus, családterapeuta -Familia Centrum egyesület

Kocsis Tünde családterapeuta

Bakó Mária lelkigondozóCsaládpasztorációs Központ

A Házasság hete alkalmából a Szerdai párbeszélgetés két részre tagolódik:
18 órától beszélgetés: Mi az, ami éltető sodrásban tartja a kapcsolatot, ami erőt ad, ami nap nap után új életet hoz; de mik a jelei annak is hogy már csak sodródunk, esetleg elsodródunk egymástól
20 órától, aki folytatni szeretné, az játékosan, az OH kártya által is felfedezheti hogy mi erősíti a kapcsolatukat, milyen kihívásokkal kell szembenézzenek párként, mik a közös erőforrásaik, hogyan fejezhetik ki jobban egymás iránti szeretetüket, hogyan jelenik meg életükben az Istennel való kapcsolat.

A Házasság hete marosvásárhelyi és erdélyi rendezvényeit is a www.hazassaghete.ro által is közöljük.

A “Szerdai párbeszédek” beszélgetéssorozatot a Gyulafehérvári Családpsztorációs Központ és a Fa-milia Centrum szervezi már negyedik éve minden hónap elsző szerdáján.
Sokakat érintő témákról beszélünk, sokféle meghívottal; egyéni véleményekkel, a témát különböző szempontokból megvilágítva, keresve a kapcsolódási pontokat egymással is, a szakmák nézőpontjai közt is.

A család, a házasság erősítése a célunk, de a párkapcsolati témák mellet szólunk a még vagy már nem házasságban élőkhöz is, fiatalokhoz vagy egyedülállókhoz is, akik az adott témában rövid előadásokat hallhatnak, ugyanakkor meghívottaink egy közös beszélgetésre, párbeszédre hívják a résztvevőket is.

 

Dátum

febr 07 2018

Idő

18:00 - 20:00

Szervező

Családpasztorációs Központ és Família Centrum
Telefonszám
0742-139.380
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top