Természetes fogamzásszabályozás alapképzés

Újra szervezünk Természetes fogamzásszabályozás alapképzést Marosvásárhelyen, a Sáros utca 3/3. szám alatt, 2017. március 18.-án.

Ez a képzés MINDEN NŐNEK, és minden nő PÁRJÁNAK szól, ha szeretne többet tudni a női ciklus csodájáról és áldásairól, vagy ha megunta már az eddig használt fogamzásgátló módszerek használatát, mert egészségtelenek, zavaróak, megbízhatatlanok, vagy esetleg csalódást okoztak!

Természetesen nem csak marosvásárhelyieknek szól. Azért tartjuk szombati napon, hogy bárki el tudjon jönni, akit érdekel, Erdély bármelyik szegletéből.

Dr. Rötzer szimpto-termál módszerének alkalmazása tanulható meg ezen a képzésen.
Egy természetes, mesterséges hormonoktól mentes, megbízható, egészséges, de odafigyelést igényelő módszer ez. Odafigyelést önmagadra, a párodra és a kapcsolatotokra.
Használatával hatékonyan segíthető elő, illetve kerülhető el a gyermekáldás.
Az elkerülésében megbízhatósága felér a sterilizációéval. Hatékonyságának és megbízhatóságának magas foka annak köszönhető, hogy a test termékenységet mutató jelei közül nem csak egy jelre alapoz, hanem legalább kettőt, sőt ennél többet is egybevet ahhoz, hogy meghatározza a termékeny időszak kezdetét és végét.

A képzés összesen 9 órát ölel fel. 2017. március 18.-án az első 6 órára kerül sor, ebédszünettel egybekötve (10:00-13:00 – ebédszünet – 14:30-17:30).

Kérlek, továbbítsátok ezt a felhívást, mert szeretnénk, hogy mindenkihez eljusson, aki úgy szeretné szabályozni azt, hogy mikor gyarapodjon a családja, hogy közben nem árt sem testének, sem lelkének, sőt hasznára van párkapcsolatának.

Nem csak házaspároknak ajánljuk, hanem bárkinek (fiatal lányoknak, férfiaknak, egyedülállóknak), aki kíváncsi és nyitott az újra, hiszen számtalan pozitív mellékhatása van a módszer használatának.

A képzés ára 100 lej (a 9 óra összesen)/résztvevő vagy pár.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés határideje 2017. március 4.

Bejelentkezhetsz e-mailen: eletszuletik@gmail.com, vagy telefonon: 0742-960289.

Cimkék: ,

Dátum

márc 18 2017

Idő

10:00 - 17:30

Ár

100.00RON

Szervező

Margulescu Melinda
Telefonszám
0742-960.289
Email
eletszuletik@gmail.com
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top