Természetes fogamzásszabályozás alapképzés

Újra szervezünk Természetes fogamzásszabályozás alapképzést, ezúttal Marosvásárhelyen, a Sáros utca 3/3. szám alatt, 2016. november 26.-án.

Ez a képzés MINDEN NŐNEK, és minden nő PÁRJÁNAK szól, ha szeretne többet tudni a női ciklus csodájáról és áldásairól, vagy ha megunta már az eddig használt fogamzásgátló módszerek használatát, mert egészségtelenek, zavaróak, megbízhatatlanok, vagy esetleg csalódást okoztak!

Természetesen nem csak marosvásárhelyieknek szól. Azért tartjuk szombati napon, hogy bárki el tudjon jönni, akit érdekel, Erdély bármelyik szegletéből :), ezért kérlek osszátok tovább az információt.

Dr. Rötzer szimpto-termál módszerének alkalmazása tanulható meg ezen a képzésen.
Egy természetes, mesterséges hormonoktól mentes, megbízható, egészséges, de odafigyelést igényelő módszer ez. Odafigyelést önmagadra, a párodra és a kapcsolatotokra.
Használatával hatékonyan segíthető elő, illetve kerülhető el a gyermekáldás.
Az elkerülésében megbízhatósága felér a sterilizációéval. Hatékonyságának és megbízhatóságának magas foka annak köszönhető, hogy a test termékenységet mutató jelei közül nem csak egy jelre alapoz, hanem legalább kettőt, sőt ennél többet is egybevet ahhoz, hogy meghatározza a termékeny időszak kezdetét és végét.

A képzés összesen 9 órát ölel fel. 2016. november 26.-án az első 6 órára kerül sor, ebédszünettel egybekötve (10:00-13:00 – ebédszünet – 14:30-17:30).

Kérlek, továbbítsátok ezt a felhívást, mert szeretnénk, hogy mindenkihez eljusson, aki úgy szeretné szabályozni azt, hogy mikor gyarapodjon a családja, hogy közben nem árt sem testének, sem lelkének, sőt hasznára van párkapcsolatának.

Nem csak házaspároknak ajánljuk, hanem bárkinek (fiatal lányoknak, férfiaknak, egyedülállóknak), aki kíváncsi és nyitott az újra, hiszen számtalan pozitív mellékhatása van a módszer használatának.

A képzés ára 100 lej (a 9 óra összesen)/résztvevő vagy pár.

A részvételhez bejelentkezés szükséges.
Bejelentkezés határideje 2016. november 12.

Bejelentkezhetsz e-mailen: lazar_melinda@yahoo.com, vagy telefonon: 0742-960289.

Dátum

nov 26 2016

Idő

10:00 - 17:30

Ár

100.00RON

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top