Test és lélek egysége – Lelkigyakorlat házaspároknak

A „Test és lélek egysége” sorozatunk 2008-ban indult, és meghívásunkra a Gorove-házaspár már ötödször tart házastársi intimitás-, szexualitás- és kapcsolatépítés- tematikájú programot a Gyulafehérvári Főegyházmegyében – nagy érdeklődés mellett.
Testi és lelki működésünk összefügg, hat egymásra és üzeneteket küld. Testünkkel fejezzük ki érzéseinket, hangulatunkat, szeretetünket, lelkiállapotunkat. Hogyan vagyok a testemben otthon: templom vagy a lélek börtöne? Hogyan élem meg női vagy férfi mivoltomat? – ezekre a kérdésekre keressük majd együtt a választ.
A hétvége célja, hogy a házastársi kapcsolat alapjait, a felek közti kommunikációt fejlesszük. Elsősorban nem problémákat szeretnénk megoldani, hanem jobbá szebbé tenni azt, ami működik, vagy korábban működött csak most kialudt a tűz. A programban szentírásra alapozott előadások, egyéni és páros valamint kiscsoportos beszélgetések, személyes idő és szentségimádás is szerepel.
A meghívott előadók és a lelkigyakorlat vezetői Gorove László és Kriszta, 37 éve házas budapesti szakemberek, a „Családok Jézusban” közösség felelősei, közel 30 éves jegyesoktatói, közösségvezetői tapasztalattal rendelkeznek, 2019-ben a Házasság Hete arcai voltak.
A regisztráció pénteken 17:00 és 17:45 között van, utána vacsora, majd bemutatkozás-esti előadás következik. Szombaton a program reggeltől 23:00-ig tart, majd vasárnap délelőtt folytatódik és az ebéddel zárul.
Részvételi díj:
– Teljes ellátással 300 RON/házaspár
– Szállás nélkül (csak ebéd és vacsorával) 170 RON/házaspár
FONTOS!
– A lelkigyakorlatra csak házaspárok jelentkezhetnek, a páros beszélgetések és feladatok miatt nem jöhet senki a férje, illetve a felesége nélkül!
– A lelkigyakorlat felépítése megkívánja az elejétől a végéig való részvételt, ezért még a helybeli vagy környékről érkező házaspároknak is nagyon ajánljuk a belső szállások igénybevételét.
– Kérjük, hogy a hétvégére ne hozzátok gyerekeiteket, kivéve az anyatejes babákat!
– A helyek száma korlátozott, a lelkigyakorlatra mintegy 50 házaspárt tudunk fogadni.
– A lelkigyakorlatra való regisztrációt a 100 lejes előleg befizetésével tekintjük véglegesnek, a határidő november 20-a. (OFICIUL PASTORAL ARHIDIECEZAN PENTRU FAMILII – 540053 – Târgu-Mureş, P-ţa Trandafirilor, Nr.61. – COD IBAN: RO48 RNCB 0193 1174 7099 0001 – BCR Central Tg. Mureş , megjegyzésbe kérem beírni: a résztvevő családnevét (ha nem ő teszi be a pénzt) és donatie program cuplu)
– A program lemondása esetén az előleget nem áll módunkban visszafizetni, azt a tevékenységünk támogatására szánt adománynak tekintjük.
– Anyagi okok miatt ne maradjatok távol, szeretettel kérünk, jelezzétek ha szükségetek van támogatásra!
– Hozzatok magatokkal jegyzetfüzetet, írószert és Szentírást!
A lelkigyakorlat péntek délután a regisztrációval indul és vasárnap az ebéddel ér véget. 
A program kapcsán további információkat a 0742 139 380-as telefonszámon (Bakó Marikánál), illetve az iroda@csalad.ro címen kaphattok! Szeretettel várunk!
A rendezvényt Hargita Megye Tanácsa és Marosszentgyörgy Polgármesteri Hivatala támogatja.

A bejelentkezés lezárult, a szálláshelyek felteltek.
A rendezvény plakátja:

 

Dátum

nov 29 2019 - dec 01 2019

Idő

Egész napos
Csíksomlyó

Helyszín

Csíksomlyó
Jakab Antal Ház - Szék utca 147

Szervező

Családpasztorációs Bizottság
Email
iroda@csalad.ro
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top