👁‍🗨 1 747

A Gyulafehérvári Főegyházmegye családmunkacsoportja hetedik alkalommal szervezi meg a Szülők iskolája nyári tábort 2022. július 26- és 30-a között Szelterszen. Az idei családos tábor témája: Szívtől szívig – A családi kommunikáció művészete.

A családi táborok a nyári szünetben azért is vonzóak, mert együtt maradhat a család – miközben remek programokon vehetnek részt a gyermekek és a szülők egyaránt.

A július 26-án, kedd délben kezdődő tábor, a korábbi évek hagyományaihoz híven, délelőttönként a házaspárokra koncentrál testi-lelki feltöltődést kínálva számukra. Ez idő alatt a gyermekekre önkéntes fiatalok vigyáznak.

Meghívott előadٚók Szigyártó Adrienn pszichológus, szupervízióköteles pár- és családpszichoterapeuta, illetve Kedves Rita segítőnővér, szociális munkás, tréner lesznek. A szakemberek a családnak, egy fejlődő, változásban lévő, élő rendszernek a sajátosságaira mutatnak rá, arra, hogy hol a helyünk benne, és hogyan tudunk a rendszeren belül együttműködni. Megnézzük, melyek azok a tényezők, amelyek akadályozzák, és amelyek segítik az együttműködést és a kommunikációt a családban.

Délutánonként a családi együttlét kap nagyobb hangsúlyt, a kirándulás, az esti tábortűz idén is bekerült a programba, de a résztvevő családok sok meglepetésre számíthatnak, melyek további lehetőséget kínálnak a kikapcsolódásra, töltekezésre.

További részletek a program kapcsán és regisztráció ITT.

A Szülők Iskolája tábort Hargita megye Tanácsa támogatja.

Kertész Tibor

TÁMOGATOM

ADOMÁNYÁVAL MISSZIÓNKAT SEGÍTI

Ha teheti, támogassa a munkánkat. Köszönjük!

TÁMOGATOM