HÁZASSÁG HETE 2022

Közel két évtizede Angliából indult el ez a kezdeményezés, amely Szent Bálint napjának környékén minden évben egy hétig a házasság és a család fontosságára kívánja irányítani a figyelmet. A Házasság hetét mára már 4 kontinens 21 országában ünneplik, Magyarországon idén a 15. alkalommal szervezik meg. A Gyulafehérvári Főegyházmegyében 2012 óta szervezzük meg az ehhez kapcsolódó programokat.
Bátorítunk minden templomi közösséget, plébániát, hogy saját programokkal, előadások tartásával, házaspáros alkalmak szervezésével csatlakozzanak a mozgalomhoz. Biztatunk minden házaspárt, hogy ezen a héten keressenek alkalmat arra, hogy az egymás iránti szeretetüket és elköteleződésüket megerősítsék.
A Házasság hete eddigi erdélyi programjainak összefoglalása idéntől ITT A HONLAPUNKON lesz megtekinthető. Igyekszünk az ebből az alkalomból szervezett eseményeket, rendezvényeket bemutatni, ötleteket adni a házasság megünnepléséhez – és nemcsak a Házasság hetében.
Az egyhetes eseménysorozathoz kapcsolódó, a Gyulafehérvári Főegyházmegyében, illetve a temesvári, nagyváradi és szatmári egyházmegyékben megszervezésre kerülő programokat szeretnénk itt, a honlapunkon összegyűjteni és elérhetővé tenni. Ezért kérjük, hogy a Házasság Hetére tervezett rendezvényekről szóló híradásokat, értesítéseket az alábbi kérdőív kitöltésével juttassák el hozzánk:

PROGRAMBEKÜLDÉS – HÁZASSÁG HETE 2022

Dátum

febr 13 2022 - febr 20 2022

Idő

Egész napos
QR Code

Hagyj üzenetet

Go to Top