👁‍🗨 553

„Remélem, hogy mindenki, aki elolvassa, megérzi a hívást arra, hogy szeretettel törődjön a családok életével, hiszen a család nem probléma, hanem elsődlegesen lehetőség.” (Ferenc pápa – Amoris Laetitia, 7)

Gondoljuk át!

Hogyan ápoljátok családi kapcsolataitokat? Hol van szükségetek Isten megerősítő kegyelmére, hogy a családotokra lehetőségként és ne problémaként tekintsetek?

Imádkozzunk!

Mennyei Atyánk!

Köszönjük az örömet, amelyet a családunk körében megtapasztalunk. Köszönjük mindazt az áldást, amit az egymás iránti szeretetben, az együttléteink derűjében, a sok nevetésben, egymás társaságát és támogatását élvezve megtapasztalhatunk. Segíts a Te kegyelmeddel azokon a területeken, ahol nehézségeket élünk át! Segíts, hogy a családi életünkre ne problémaként és megpróbáltatásként tekintsünk, hanem áldásként és lehetőségként.

Ámen.

AMORIS LAETITIA HÁZASPÁROKNAK 1.

TÁMOGATOM

TÁMOGASSA MUNKÁNKAT!

Hasznosnak találta a fenti írást?

Ha igen, akkor kérjük, támogassa médiamissziónkat!

A honlapunkon, Facebook-oldalunkon megosztott üzeneteink és a Reggeli csendesség videóelmélkedés naponta több ezer emberhez jut el.

Segítsen nekünk továbbra is eljuttatni Isten szavát, a családról, a házasságról szóló örömhírt az emberekhez. Fennmaradásunkhoz szükség van az Ön adományára is!

Támogassa a Gyulafehérvári Főegyházmegye családirodáját még ma!

TÁMOGATOM