👁‍🗨 300

„A családon belüli imádság kiváltságos eszköz arra, hogy kifejezze és megerősítse ezt a húsvéti hitet. Tudjanak találni mindennap néhány percet, hogy együtt álljanak az élő Úr előtt, mondják el neki a gondjaikat, imádkozzanak a családi szükségletekért, imádkozva valakiért, aki épp akkor nehéz helyzetben van, kérjék a segítséget, hogy képesek legyenek szeretni, adjanak hálát az életért és a jó dolgokért, kérjék a Szűzanyát, hogy anyai palástjával óvja őket. Egyszerű szavakkal kifejezve: ez az imádságos alkalom nagyon jót tesz a családnak. (Ferenc pápa – Amoris Laetitia, 318)

Gondoljuk át!

Hogyan imádkoztok együtt? Hogyan fejlődhetsz abban, hogy gondjaidat és szükségleteidet családként Isten elé hozd?

Imádkozzunk!

Urunk, Istenünk,

áldd meg családunkat. Hozz gyógyulást a betegeknek és vigaszt a küszködőknek. Hallgassd meg különleges szándékainkat _____________ családtagjainkért. Köszönjük minden áldásodat, különösen _______________ számára.
Add, hogy konkrétan ki tudjuk fejezni egymásnak szeretetünket és őszinte elismerésünket az ez irányba tett erőfeszítéseinkért.
Szent Szűz, könyörögj érettünk, kérd a te Szent Fiad, hogy oltalmazza családunkat, és segítsen növekedni a szeretetben.

Ámen.

AMORIS LAETITIA HÁZASPÁROKNAK 44.                                            AMORIS LAETITIA HÁZASPÁROKNAK 46.

TÁMOGATOM

TÁMOGASSA MUNKÁNKAT!

Hasznosnak találta a fenti írást?

Ha igen, akkor kérjük, támogassa médiamissziónkat!

A honlapunkon, Facebook-oldalunkon megosztott üzeneteink és a Reggeli csendesség videóelmélkedés naponta több ezer emberhez jut el.

Segítsen nekünk továbbra is eljuttatni Isten szavát, a családról, a házasságról szóló örömhírt az emberekhez. Fennmaradásunkhoz szükség van az Ön adományára is!

Támogassa a Gyulafehérvári Főegyházmegye családirodáját még ma!

TÁMOGATOM