👁‍🗨 1 356

Kedves családosok!

Reméljük, hogy mindannyian testben, lélekben egyaránt egészségesek vagytok és sok békés, örömteli pillanatot éltek meg együtt a családban. Istennek hála ezekért! Mindezek mellett bizonyára nem mindig könnyű megbirkózni a járvány miatt kialakult helyzettel, az ebből adódó problémákkal, kihívásokkal. A jó hír az, hogy nem önerőből kell ezt megtennetek, veletek, mellettetek van Jézus Krisztus, az Élet Ura, házasságaink, családjaink őrzője.

A családpasztorációs rendezvényeink ugyan szünetelnek ebben az időszakban, de továbbra is szeretnénk kapcsolatban maradni veletek. Ennek egyik formája lehet az is, ha telefonon, e-mailben vagy Messengeren kerestek meg bennünket.

Ha úgy érzitek, hogy nehezen boldogultok személyes, a házastársi kapcsolatotokban vagy a családban kialakult konfliktusok kezelésében, ha aggasztó gondolatok akadályozzák alvásotokat, ha reménytelennek érzitek a kialakult helyzetet, netán a hitetek került válságba, bátran írjatok, hívjatok bennünket. Közösen majd megkeressük annak a módját, hogy miként tudunk erről beszélgetni, imádkozni együtt.

Ezt a szolgálatot a Családpasztorációs Iroda részéről két munkatárs, Bakó Marika (0742 139 380 – iroda@csalad.ro – Facebook) és Kertész Marika (0743 152 008 – kertesz.maria@csalad.ro – Facebook) vállalja.

Szeretettel várjuk megkereséseiteket, hívásaitokat!

TÁMOGATOM

ADOMÁNYÁVAL MISSZIÓNKAT SEGÍTI

Ha teheti támogassa a munkánkat. Köszönjük!

TÁMOGATOM