👁‍🗨 310

A PÁPA ÉS A CSALÁDOK-VIDEÓSOROZAT – 2. RÉSZ

A Világiak, Család és Élet dikasztériuma spirituális, lelkipásztori és kulturális kezdeményezésekkel kívánja támogatni a plébániákat, egyházmegyéket, egyetemeket és társulatokat az „Amoris Laetitia Család” szentévében, amelyet Ferenc pápa 2020. december 27-én, Szent Család vasárnapján hirdetett meg.

Ennek része a Világiak, Család és Élet dikasztériuma, valamint a Vatican News által készített, tíz hónapon át tartó videósorozat, amelyben Ferenc pápa az Amoris Laetitia apostoli buzdítás egyes fejezeteit magyarázza, miközben a világ több különböző pontján élő házaspár és család tesz tanúságot, megjelenítve családi életük egy-egy mozzanatát, részletét.

A kezdeményezés célja az apostoli buzdítás elolvasásának megkönnyítése, egy letölthető útmutató segítségével, amelyek személyes megfontolásra és közösségi elmélkedésre  is alkalmas.

MAGYAR NYELVŰ KÍSÉRŐFÜZET A VIDEÓHOZ

TÁMOGATOM

TÁMOGASSA MUNKÁNKAT!

Hasznosnak találta a fenti írást?

Ha igen, akkor kérjük, támogassa médiamissziónkat!

A honlapunkon, Facebook-oldalunkon megosztott üzeneteink és a Reggeli csendesség videóelmélkedés naponta több ezer emberhez jut el.

Segítsen nekünk továbbra is eljuttatni Isten szavát, a családról, a házasságról szóló örömhírt az emberekhez. Fennmaradásunkhoz szükség van az Ön adományára is!

Támogassa a Gyulafehérvári Főegyházmegye családirodáját még ma!

TÁMOGATOM